SCHAGEN - De Mega Piet Tobyshow. Sinterklaas is weer in het land. Op vrijdag 30 november komt Piet Toby naar Monkey Town Schagen voor de Mega Piet Tobyshow. Dus, haast je meteen uit school naar Monkey Town Schagen want het wordt echt supergezellig.

Een spetterende show gevolgd door een “meet en greet” met Sinterklaas. Je hoeft hier geen aparte kaarten voor te bestellen. De entreeprijs is als altijd, of je gebruikt je 10-rittenkaart. Piet Zussie, Piet Elzo en uiteraard Piet Toby, ze hebben er nu al zin in!

TIP: leuk voor een verjaardagsfeestje
Ben je binnenkort jarig? Vier dan je verjaardag op deze vrijdagmiddag. Want wat is er nou leuker dan met je vriendjes en vriendinnetjes Sinterklaas en de knotsgekke piet Toby te ontmoeten. Deze dag maakt iedereen blij.Dus wil je een feestje vieren tijdens de show, ga dan snel naar onze website www.monkeytown.eu/schagen en reserveer. Er zijn maar een beperkt aantal verjaardagtafels te boeken! Wil je vast kijken hoe leuk Piet Toby wel niet is, ga dan naar hun Facebookpagina. Piet Toby heeft weer een leuke nieuwe single gemaakt.