SCHAGEN - Vanaf 1 september is iedereen weer welkom om te komen meedoen met de danslessen. Ook dit jaar heeft danscentrum Chantal weer een uitgebreid programma op ons rooster staan en ook NIEUWE lessen.
De keus aan dansstijlen is enorm. Het team staat alweer fris en fruitig voor iedereen klaar.


Voor de volwassen is dit jaar NIEUW de Lady Hiphop in Schagen. O Ook is er een nieuwe Dance Hall voor 12+ ook in Schagen.
Deze dansstijl is zo’n enorm succes dat ook deze leeftijd dit graag wil volgen. Verder hebben zij inmiddels hun wachtlijst voor moderne dans weggewerkt door nu ook moderne dans op woensdag in Schagen te geven vanaf 6 jaar.

En dan nog groot nieuws! Danscentrum Chantal gaat dit jaar een samenwerking aan met Dance Works Velsen. Een vooropleiding die jonge talentvolle dansers de kans biedt om verder in het dansvak te komen. Via de selectielessen en pre vooropleiding van Danscentrum Chantal komen de leerlingen ook in aanmerking voor deze vooropleiding. Ze leren dan op zaterdag meerdere dansstijlen zoals urban tap, showdance, technieklessen, maar worden ook beter voorbereid en begeleid op een auditie en het volgen van een dansvak opleiding na de middelbare school.
Ouders hoeven daardoor niet meer te verhuizen om de droom van hun kind waar te maken en ook de organisatie van het gezin hoeft niet overhoop. Leerlingen blijven gewoon op hun eigen basisschool en ook de middelbare school kan gevolgd worden in eigen dorp of stad.

Ons overige programma vindt u op www.danscentrum-chantal.nl met oa verschillende danslessen vanaf 2,5 jaar, maar ook klassiek ballet vanaf 4 jaar, jazz show musical dance, jazz dance en hiphop vanaf 6 jaar, kortom keuze genoeg voor jong en oud.

Danscentrum Chantal is een laagdrempelige dansschool met veel keus en variëteit en waar tevens kwaliteit en professionaliteit ook belangrijk is.

Danspezier staat voorop!
In de lessen werken zij aan een goede lichaamshouding, ritme gevoel, lichaamscoördinatie, muzikaliteit, expressie, ontwikkeling van spierkracht en vooral veel dansplezier!