SCHAGEN - De afgelopen periode hebben de wedstrijdteams van Dansschool Rebounce Schagen niet stil gezeten. Er is hard getraind en geoefend. Online deden de twee wedstrijdteams, Demosensation en Reflex mee aan danswedstrijden binnen Nederland en soms ook Belgie. Online werd er geoefend, maar ook buiten werd hard getraind. Zo kon Rebounce toch deelnemen aan deze online danswedstrijden. Het opnemen van een videoclip, het insturen en daarna live de uitslag bekijken heeft Rebounce een prachtig resultaat opgeleverd in een bijzondere tijd.

2 teams naar het NK, maar ook een solo danser en zelfs een duo team. Rebounce is dus goed vertegenwoordig. ''Voor de dansers wilde ik toch net iets meer betekenen en zorgen dat de uitdaging bleef, daarom schreef ik mij in voor de online wedstrijden'', aldus Renate Overgoor, eigenaresse van Dansschool Rebounce.''Best spannend in deze tijd, want hoe zou dit gaan?''

Twee weken terug kregen we het nieuws dat het jongste wedstrijdteam (10 jaar), de solo danser en het duo, geplaatst was voor het NK. ''Wat was ik trots'', ''plannen werden gemaakt voor opname locaties'', ''zo dansten we op een skatebaan, bij MonkeyTown buiten, op het industrieterrein in Schagen, tussen de tulpen en zelfs op de kartbaan'' , want ook een gave locatie helpt mee bij de puntentelling.

''Gister kreeg ik een onverwachts telefoontje van de organisatie, het oudste team, Reflex, is uiteindelijk ook geselecteerd, vanwege een uitvaller. Zij waren als 7e geplaatst en de eerste 6 gingen naar het NK. Wat een kans, dat ook het oudste team nu kan strijden op het NK''. Ik ben ontzettend trots op de meiden, dit hebben we toch maar mooi bereikt in deze speciale tijd''.

Zondag 30 mei zitten de dansers van Dansschool Rebounce voor de TV om live via YouTube de wedstrijd te bekijken en hopen wij een plekje op het podium te kunnen bemachtigen, wie weet.''In een bijzondere tijd en dan toch dit resultaat, ik ben echt apetrots!''

Bij Rebounce kun je al dansen vanaf 4 jaar. Rebounce is een eerlijke dansschool met no-nonsens en waar je jezelf kunt zijn. Je maakt vrienden, hebt plezier en kan dansen in diverse stylen. STREETDANCE is bij Rebounce EXCLUSIEF in Schagen.

Wil jij een keer meedoen? Dat kan. De dansers van Rebounce verwelkomen je graag op woensdag en zaterdag.
www.dance-rebounce.nl
E: info@dance-rebounce.nl
T: 0620687104