SCHAGEN - In de week na de herfstvakantie starten er verschillende groepen in de nieuwe ruimte van Da Capo onder de bibliotheek. Voor jong tot oud zijn er leuke cursussen om in groepsverband muziek te maken.

We kunnen eindelijk weer starten met 'Tutti da Capo' en 'Da Capo on Stage'. 'Tutti da Capo' is voor alle jonge leerlingen van Da Capo, of daarbuiten, die graag samen willen spelen. De leerlingen krijgen partijen op het niveau dat ze aan kunnen. Zo ook bij 'Da Capo on Stage', al gaat het daar meer om de middelbare scholier die lekker wil rocken of andere stijlen in de traditionele band vorm.

Jan Kuhne gaat aan de slag met muzikanten die wel kunnen lezen maar moeite hebben met het ritme in een cursus 'Ritme Lezen'. Astrid Gorter wil graag volwassenen inspireren om toch weer terug te gaan naar de blokfluit in 'Back to Blokfluit'. En het 'Da Capo Christmas Choir' zingt meerstemmig moderne kerstliederen o.l.v. Jan Doedens. Ook is er nog ruimte voor enkele kinderen bij 'AMV'. Schrijf je snel in op de website van Da Capo (www.dacaposchagen.nl), waar natuurlijk veel meer informatie te vinden is.