ALKMAAR - Woensdag 29 juni organiseren het Mantelzorgcentrum en Buurthuis de Wachter een creatieve activiteit voor mantelzorgers tijdens Voor de Breek. Mantelzorgers en hun naaste mogen zelf een zomerse plantenpot versieren. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit de regio Alkmaar melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of rechtstreeks bij Buurthuis de Wachter via info@het-schermereiland.nl of 072 – 512 55 95.

De bijeenkomst Voor de Breek staat voor ouderwets gezellige tafelgesprekken. Niet alleen voor mantelzorgers, maar ook voor degene voor wie zij zorgen, familieleden, vrienden of buren. Natuurlijk zijn mantelzorgers ook welkom zonder naaste. Het gaat vooral om de gezelligheid en even samen zijn. Voor de Breek vindt twee keer per maand plaats op de eerste woensdag (Wijkcentrum Daalmeer) en de laatste woensdag (Buurthuis de Wachter in Oudorp) van de maand.

Aanmelden
Aanmelden voor alle bijeenkomsten is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of rechtstreeks bij Buurthuis de Wachter via info@het-schermereiland.nl of 072 – 512 55 95.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072 - 562 76 18 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.