Schagen 26 oktober 2016 - CineMagnus bestaat dinsdag 22 november 2016 precies 10 jaar. Van dinsdag 22 tot en met zondag 27 november zal dit dan ook groots gevierd worden tijdens de jubileumweek. 

Jubileumavond
De week start op dinsdag 22 november met een feestelijke jubilieumavond met de best bezochte film aller tijden: Avatar 3D. Dé unieke kans om deze fantastische 3D-film (nog een keer) te bekijken op het grote doek!

Deze avond wordt iedereen ontvangen op de rode loper en krijgt iedereen bij binnenkomst een hapje en een drankje. Ook zullen er verschillende bekende filmpersonages rondlopen waarmee op de foto kan worden gegaan.

De avond begint om 19.00 uur en de film start om 19.30 uur. Bezoekers kunnen een kaartje kopen voor €10,00 per persoon waarvan het volledige bedrag ten goede komt van Stichting “Vrienden van Nina Kruijer”.

Kaarten voor de jubileumavond zijn te koop via de website van CineMagnus http://www.cinemagnus.nl/jubileum/ of aan de kassa tijdens openingstijden.

Jubileumactie
De gehele jubileumweek kan je voor slechts €10,00 met z’n tweeën naar de film (m.u.v. events en de jubileumavond). Daarnaast krijgt iedereen gratis een small popcorn en een klein cadeautje na afloop van de film!

Winacties en prijsvragen
Tijdens de jubileumweek wordt er in elke pauze van iedere voorstelling een Jubileum-Strippenkaart verloot. Met deze Jubileum-Strippenkaart kun je vijf keer gratis naar een film naar keuze!

Als speciale aanbieding krijg je, als je in de jubileumweek een strippenkaart koopt, één strip er gratis bij. Je kunt dan niet 10 maar 11 keer naar de film.

Volg ons op Facebook en Instagram
De jubileumweek zal niet alleen in de bioscoop gevierd worden maar ook online bijvoorbeeld op de Facebook en Instagram pagina van CineMagnus. Daar zal iedere dag een leuke prijsvraag geplaatst worden waarmee een Strippenkaart of een andere leuke prijs gewonnen kan worden.

Meer informatie over de jubileumweek is te vinden op www.cinemagnus.nl/jubileum/