NIEUWEGEIN/SCHAGEN - Op zondagavond 24 april werden voor de twaalfde keer de Beauty Awards uitgereikt tijdens een spectaculaire gala-avond in NBC Nieuwegein. By Tamaar mocht de felbegeerde Award in de categorie newcomer of the year in ontvangst nemen! Zij werd als winnares gekozen uit vele inzendingen en behoorde tot de laatste 2 genomineerden. Vanaf vandaag mag zij zich best beginnende schoonheidssalon van Nederland noemen. De Beauty Award is bedoeld om de verbinding met de verdere professionalisering van de branche te versterken en het ondernemerschap aan te moedigen.


De winnaar

Tamara van der Lee, eigenaresse van By Tamaar Health & Beauty: "De vakkundige jury verkoos mij tot winnaar, omdat zij onder de indruk was van onvoorwaardelijke inzet en manier waarop zij haar vak en ondernemerschap uitoefent. Het was een lang traject voor mij om uiteindelijk de felbegeerde award in ontvangst te mogen nemen". Uit alle inzendingen die werden beoordeeld door een vakkundige jury werden diverse schoonheidsspecialisten en salons geselecteerd die een bezoek kregen van een mystery guest. Na de verschillende jurybijeenkomsten werden er twee genomineerden vastgesteld in de categorie newcomer of the year en op zondag 24 april de uiteindelijke winnaar gekozen. De winnaar werd beoordeeld op communicatie en marketing, organisatie, bedrijfsvoering en ondernemerschap, en uiteraard vaktechniek.

Spetterende uitreiking

Het NBC in Nieuwegein was het toneel voor de uitreiking van de prestigieuze Beauty Award 2022. Ruim 600 gasten en pers waren getuige van de uitreiking van de awards. De presentatie van de spetterende avond was ook dit jaar weer in handen van de altijd charmante Kim Kötter.

"De nominatie was voor mij al een enorme eer, maar de Beauty Award winnen is echt een droom die uitkomt. Het is een bekroning zijn op mijn visie, het werk en de kwaliteit die ik lever. Nu hoop ik dat na het winnen van de Beauty Award de salon nog populairder zal worden, waardoor mensen uit de regio Schagen By Tamaar gaan aanschouwen als dé plaats waar huidproblemen opgelost kunnen worden. Momenteel ben ik een startende salon en zal ik mezelf eerst op de kaart moeten zetten in Schagen en omstreken".

De Jury

Deze newcomer is vanaf de start van haar salon meteen gaan kijken hoe ze haar onderscheidend vermogen kan inzetten. Ze weet al haar social media-kanalen al goed in te zetten om zichzelf en haar salon te profileren. Een duidelijk nieuwe generatie professional waar de camera van houdt en die sterk gebruik maakt van nieuwe marketingtools. Hierbij verliest ze haar doelstelling niet uit het oog: regio Schagen By Tamaar gaan aanschouwen als dé plaats waar je huidproblemen opgelost kunnen worden. Een echte specialiste met groeipotentie!