STROET - De eerste editie van Blues Stroet zal zijn op zaterdag 9 april 2022. De locatie voor deze editie Blues Stroet is Dorpshuis 't Centrum in Stroet (Sint Maarten, Noord Holland).

Blues Stroet is een initiatief van bluesmuzikant Robbert Fossen, die in de loop van 2021 in Stroet is komen wonen.En daarnaast heeft, ook in 2021, het gezellige Stroetse Dorpshuis 't Centrum een nieuwe beheerder gekregen, Sandra Bes, uit het naastgelegen Dirkshorn.Voor Blues Stroet slaan zij de handen ineen en organiseren Sandra en Robbert deze eerste editie gezamenlijk.

Robbert woonde in het recente verleden in het dorp De Zilk in de Bollenstreek in Zuid Holland. Hier organiseerde hij in het lokale dorpshuis vier edities van 'Bollenblues'.
Nu is het tijd om in Stroet een eerste editie van Blues Stroet te gaan doen.Deze eerste editie is dus op zaterdag 9 april.Robbert zal deze eerste editie met zijn eigen (mulit award winnende) Robbert Fossen Band 'aftrappen'. Op deze avond zal het gerenommeerde duo 'Men Unplugged' het voor- en pauzeprogramma verzorgen.In de Robbert Fossen Band is één van de twee toetsenisten Ivan Schilder uit 't Zand.
Ivan is bekend in de wijde regio van verschillende bands, zoals Remelink!
Zowel Ivan als Robbert hebben in het verleden meermalen in de Kastanjeboom in Dirkshorn gespeeld. Robbert heeft in de jaren 90 vaak voor de bijzondere opdrachtgever Jan Hupkens gespeeld, zowel in Dirkshorn als in Schagen (o.a. Hotel Igesz). Jan Hupkens en zijn roemruchte blues-evenementen blijken nog steeds bij veel mensen in de regio in het geheugen gegrift.
We hopen met Blues Stroet een stukje van de 'legacy' van Jan Hupkens terug te brengen naar de regio. En zoals gezegd is dit de eerste editie van Blues Stroet, wat suggereert dat er 'meer in het vat zit'.....

Deze avond begint om 19.30 uur. Er is de mogelijkheid kaarten te reserveren door een berichtje te sturen naar info@bluesstroet.nl
Dan weet u zeker dat u erbij zal zijn. Vol = Vol


Verdere informatie, laatste nieuws en teasers vind u op www.bluesstroet.nl