SCHAGEN – Als mantelzorger is het soms best lastig je weg te vinden in de zorg, wetten en regels. Het Mantelzorgcentrum organiseert daarom op 22 maart de bijeenkomst ‘Mantelzorger… en nu?!’. Marianne Weel, consulent mantelzorg bij het Mantelzorgcentrum, legt uit wat mantelzorgers kunnen verwachten tijdens hun mantelzorgreis, wat de overheid, de gemeente voor hen kan betekenen en waar mantelzorgers recht op hebben. Deze bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit gemeente Schagen. Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.


Mantelzorger… en nu?! is op woensdag 22 maart van 13.30 tot 15.00 uur in het kantoor van het Mantelzorgcentrum, Witte Paal 347 in Schagen (tegenover tuincentrum Overvecht). Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl

Het Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.