TUITJENHORN - Ons klimaat verandert, met grote gevolgen. Mede dankzij de subsidie van de Provincie Noord Holland werkt KopGroep Bibliotheken aan de verduurzaming van de bibliotheek in Tuitjenhorn. Daarom sluit de bibliotheek van zaterdag 8 tot maandag 31 juli tijdelijk haar deuren.

Voor leners die graag willen blijven lezen tijdens de tijdelijke sluiting bestaat de mogelijkheid om online boeken te reserveren en deze later af te halen in de centrale hal van de bibliotheek. Dat kan op de maandag van 16.00 tot 19.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Voor leners die niet in de gelegenheid zijn om een (andere) vestiging te bezoeken, kan er gebruik worden gemaakt van de kosteloze service ‘Bibliotheek aan huis’. Medewerkers van de bibliotheek halen en brengen de boeken en andere materialen dan bij de mensen thuis. Als mensen gebruik willen maken van deze service, dan kunnen ze contact opnemen via: tuitjenhorn@kopgroepbibliotheken.nl of (0)2242 139 75.

Vanaf maandag 31 juli zijn bezoekers weer van harte welkom in de vertrouwde en verduurzaamde bibliotheek aan de Oostwal 6 in Tuitjenhorn.