SCHAGEN - Op 5 mei 2024 organiseert Team Sportservice Noordkop samen met TAS’82 een bevrijdingswandeling. Een leuke en educatieve wandeling die om 11:30 uur begint bij de handbalkantine van de Spartahal. Onderweg ontvangen we vol enthousiasme de deelnemers van de Bevrijdingsvuurestafette en lopen we gezamenlijk naar het Slotplein voor een speciale fakkeloverdracht aan veteranen en de burgemeester.


Voorheen organiseerde Team Sportservice op 5 mei een activiteit in de Muziektuin van Schagen. Dit jaar is daar verandering in gekomen en organiseert Team Sportservice een bevrijdingsloop langs een van hun wandelroutes in Muggenburg. Tijdens de feestelijke wandeling staat het vieren van vrijheid centraal, evenals het enthousiast ontvangen van de deelnemers van de Bevrijdingsvuurestafette bij het Cruyff Court aan de Wilhelminalaan. Lianne Steeman van Team Sportservice Noordkop is enthousiast over de nieuwe activiteit: “We willen dit jaar graag de hele familie in beweging brengen en daarbij een mooie wandelroute aanbieden.” Tijdens de wandeling leer je ook meer over de Tweede Wereldoorlog door een quiz die langs de route is uitgezet.

Inschrijven

Inschrijven kan via Noord-Holland Actief en is helemaal gratis. Mocht je nog vragen hebben rondom dit evenement voor jong en oud, schroom dan niet om contact te zoeken met Lianne via: lsteeman@teamsportservice.nl