Sonja Bakker is al jaren de meest succesvolle voedingsdeskundige en schrijfster van dieetboeken.

De Sonja-methode is de bekendste dieetvorm van Nederland. Het dieet gaat per dag uit van drie hoofdmaaltijden, drie tussendoortjes en strikte menuvoorschriften. Bewezen is dat 96% van de dieetvolgers daadwerkelijk afvalt. Velen houden er, na het afronden van het dieet, een nieuwe en gezonde levenswijze op na.

Sonja debuteerde in 2005 met haar boek 'Bereik je ideale gewicht'. Na het succes van haar eerste boek, zette Sonja Bakker een online-afslankprogramma op bestaande uit persoonlijke weekmenu's en overheerlijke, makkelijk te bereiden en goed betaalbare recepten. Ook dit bleek een voltreffer en wordt al jaren onveranderlijk door enkele duizenden mensen gevolgd. Haar uitgangspunt blijft: normaal, gezond en regelmatig blijven eten en absoluut geen crash-dieet

Inmiddels zijn er meer dan vier miljoen boeken van Sonja Bakker over de toonbank gegaan. Het is een uniek gegeven dat een Nederlandse voedingsdeskundige zoveel boeken verkocht. Sterker nog, het is in de Nederlandse geschiedenis überhaupt nog nooit gebeurd dat een persoon meer dan vier miljoen boeken verkocht!

15 december is de lancering van haar nieuwe boek 'Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! Deel 5'.

Een prachtig nieuw boek met 8 weekmenu's en 16 wereldse recepten.