WAARLAND - Door jou te coachen naar een mooie huid middels diepgaande behandelingen zoals bindweefselmassage, zorgen wij ervoor dat jij weer lekker in je vel zit. Daarvoor is je binnenkant natuurlijk ook belangrijk. Als je figuurlijk niet goed in je vel zit, zal ook je huid niet stralen. Daarom hebben wij ook veel kennis van de huid van binnenuit, middels voeding en supplementen. Natuurlijk ben je niet alleen je huid of je fysieke lichaam.


Ontspanning door massage en activering van je meridianen (energiebanen) door voetreflexmassage of cupping heeft ook veel invloed op jouw fysieke verschijning. Omdat het geheel van jou zijn, je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, allemaal invloed hebben, is onze praktijk in de loop van de jaren flink uitgebreid in kennis en behandelingen.

Beau & Beau geeft gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, detoxpakkingen, voetreflexmassage en pedicure en manicure. Daarvoor zijn er 2 huidcoaches en een huidtherapeut werkzaam binnen Beau & Beau. Ik zelf ben ook Transformatief Coach, wat inhoudt dat ik je kan helpen bij het transformeren van angsten, trauma’s en blokkades zodat jij steeds meer jezelf kunt zijn en Lichter kunt Leven.

Sinds 1997 ben ik eigenaar van een prachtig pand in Waarland. Vroeger was het een koelhuis, nu een fijne, grote praktijkruimte met ruime behandelkamers en een mooie yogastudio. Omdat we zelf niet al deze ruimtes nodig hebben en ik hou van delen en samenwerken, hebben we het pand House of Hearts genoemd. Hierin werken nu 7 vrouwen met elk hun eigen passie en vanuit het hart om jou letterlijk en figuurlijk goed in je vel te laten zitten. Beau & Beau met de huidcoaches en transformatieve coaching, Marlies en Noel met yoga en meditatie, Suzanne met natuurgeneeskunde en Linda met orthomoleculaire therapie en voeding. Samen bieden we een totaalconcept en organiseren we mooie workshops, retraites en het Lichter Leven programma. Naast het pand hebben we een supergrote tuin die we ook gebruiken voor bijvoorbeeld de volle maanmeditaties en de gezellige open dagen en Ibizamarkt die we organiseren.

Kijk op onze website www.beau-beau.net om alles over onze behandelingen te lezen en wie wij zijn. Op facebook Beau & Beau huid-lijf-coaching en House of Hearts. Instagram beau_en_beau en house_of_heartswaarland. Daar houden we je op de hoogte van al onze activiteiten! Wij verwelkomen je graag! Bel of mail voor een afspraak 0226-422906, info@beau-beau.net of gebruik de online reserveerknop op de website.Binnenkort organiseren we weer een mooie workshop:

Kom in je kracht!
Voel jij je, vaker dan je wilt, onzeker? Ontbreekt het je vaak aan zelfvertrouwen? Laat je jezelf snel uit het veld slaan en heb je het gevoel dat je vaak niet sterk en stevig staat?Wil jij je krachtig en sterk voelen? Weten wat je wilt en bereiken wat je wilt? Wil je weten wat jou tegenhoudt of beperkt en hoe je hierdoor heen breekt? Wil je bij jezelf kunnen blijven, vol vertrouwen zijn? Wil jij je goed voelen en je prettig bevinden in een groep mensen? Verlang je naar meer kracht en zelfvertrouwen?

Marlies Schoenmakers ( Healing Heart Yoga) en Mariska Groen (Transformatief Coach) organiseren een Kom in je Kracht dag, vol oefeningen en yoga om jou krachtiger en met meer zelfvertrouwen door het leven te laten gaan. Een uitdagende dag, uit je comfortzone maar ook met veel humor en liefde. Wij ondersteunen je, motiveren je en zetten je weer in je centrum met beide benen stevig op de grond.

Wanneer?
1 april 2022. De dag begint met inloop om 9.30 uur, start om 10.00 en een spectaculair einde rond 16.00 uur. Uiteraard verzorgen wij een heerlijke lunch, thee, koffie en lekkere hapjes.

Waar?

House of Hearts,
Veluweweg 10 Waarland.

Meedoen?
Geef je op bij Marlies 06-50514975 of marlies@healingheartyoga.nl of Mariska 06-55101507 of mariska@beau-beau.net

Meenemen?
Notitieboekje, makkelijke kleding en warme sokken.


Hartelijke groet, Mariska Groen