SCHAGEN - Trim- en atletiekvereniging TAS’82 is een samenwerking aangegaan met Team Sportservice Schagen. TAS ‘82 huurt voor 4 uur per week een verenigingsondersteuner in om de vereniging te helpen op diverse gebieden. Uiteindelijk doel; een vitale vereniging, klaar voor de toekomst.

Monique de Vries is deze verenigingsondersteuner, werkzaam bij Team Sportservice Schagen en al vele jaren vrijwilliger bij de vereniging. Monique ziet deze verbinding als een mooie uitdaging en helpt de vereniging het komende jaar op weg en probeert de basis te versterken voor de toekomst. Door de veranderende maatschappij zijn verenigingen genoodzaakt mee te veranderen. Kansen zitten in het creëren van nieuw aanbod en samenwerking met diverse partijen.

Groter netwerk
TAS’82 is meer dan een atletiekvereniging. Zij werken samen met onder andere het Regius College, kinderdagverblijf Fun4Kids, Team Sportservice Schagen en andere atletiekverenigingen. Samen sta je sterker. TAS’82 wil met de verenigingsondersteuner dit netwerk groter maken en de samenwerking aangaan.

Huidig aanbod
Het huidige aanbod bij de vereniging is in de afgelopen jaren al erg gegroeid. TAS ’82 biedt niet alleen atletiektrainingen voor de jeugd en hardlooptrainingen voor volwassenen aan, maar het is ook mogelijk om sportief te wandelen, Nordic-Walking, Running and More (hardlopen in combinatie met spierversterkende oefeningen), Start to Move (wandel- en hardlooptrainingen voor mensen met psychische klachten gegeven door een ervaringsdeskundige) en Junior Running (conditietraining, een goede extra training voor bijvoorbeeld voetballers/ handballers). Hierbij maakt de vereniging ook gebruik van het nieuwe Fitveld bij het Regius College, het bos en het strand.

Met de verenigingsondersteuner van Team Sportservice Schagen hoopt TAS’82 een flinke sprong te maken naar een stabiele toekomst.

Neem voor meer informatie contact op met de verenigingsondersteuner via; mdevries@teamsportservice.nl of via pr@tas82.nl.