SCHAGEN - STARJUMP hervat Jump Camps. Nadat STARJUMP bijna een half jaar gesloten is geweest, zal zij op 19 juli weer een eerste Jump Camp organiseren. Tijdens deze 4-daagse kampen zullen professionele instructeurs jeugd van 7 tot 16 jaar de fijne kneepjes van het trampolinespringen bijbrengen.

Marjolein Nijziel, eigenaar van STARJUMP zegt daarover: “Uiteraard maken de kinderen veel uren in ons prachtige trampolinepark en hun ontwikkeling gaat letterlijk met sprongen vooruit. Maar daarnaast ontstaat er in de week een super toffe band omdat we samen lunchen, freerunnen in de stad en samen ook veel leuke andere dingen doen in ons veelzijdige activiteiten centrum”. Dat zowel jeugd als ouders blij zijn met het initiatief blijkt uit de aanmeldingen. Ouders zien hun kinderen ook graag iets nuttigs en leerzaams doen tijdens de vakantieperiodes en kinderen denken niet meer aan hun smartphones wanneer ze bij ons op de trampolines staan. Er zijn kinderen die zich al voor de vierde keer voor een kamp inschrijven en we hebben aanmeldingen uit Amsterdam en zelfs van ver daarbuiten”. Nu de cononamaatregelen langzaam versoepeld worden, organiseren wij tijdens de zomervakantie weer diverse Jump Camps. Ouders en kinderen springen bij STARJUMP een gat in de lucht.

De zomerkampen duren van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 15:00. De eerste start op 19 juli en de tweede 16 augustus.

Deelname kost € 140,- inclusief dagelijkse lessen, drinken, lunches en een paar gripsokken. Aanmelden kan via info@starjump.nl. Wees er snel bij, want vol = vol!