SCHAGEN - Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Woensdagochtend 12 februari geeft Gerda Venema van Trans4mate een inspirerende workshop.

Iedereen kent wel mensen die schijnbaar moeiteloos zichzelf, hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en makkelijk netwerken. Die mensen weten wat hun plakfactor is. En dat kan iedereen leren volgens Venema.

De insteek van deze workshop is hoe je jezelf met meer zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld kunt presenteren. Na afloop weten de deelnemers wat hun plakfactor is en hoe zij onthouden worden.

Gerda Venema maakt mensen en organisaties zichtbaar door middel van training, coaching en fotografie. Als ervaren netwerker weet zij als geen ander hoe je verbindingen tot stand brengt.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. De bijeenkomst begint om 9.30 uur.