SCHAGEN - 'Wij bakken voor jou momenten om van te genieten!' Met deze filosofie, gebaseerd op eeuwenoude familierecepten en het vakmanschap van zes generaties Dunselman, verrassen de medewerkers van Bakkerij Dunselman dagelijks hun klanten. Op 15 november om 10.00 uur opent de bakker met trots haar nieuwste vestiging aan het versplein in het Makado Centrum te Schagen. Het team is compleet en kan niet wachten de eerste klanten te verwelkomen.

De bakkerij, opgericht in 1860 aan de gracht in Den Helder, is uitgegroeid tot een bedrijf met inmiddels negentig medewerkers en zeven prachtige winkels verspreid over de Kop van Noord-Holland. Gedreven door traditie, kwaliteit en de passie om klanten dagelijks te verrassen, draait bij Dunselman alles om genieten. 'Wij zijn de smaakmakers van jouw zintuigen en bieden kwaliteit om je vingers bij af te likken.', aldus Peter Dunselman Jr, mede-eigenaar van Bakkerij Dunselman.

Nieuw in Schagen: Dunselman To Go

Met de opening van hun nieuwe winkel presenteert de bakker niet alleen een assortiment brood, taart, koek en snacks, maar ook een nieuw 'Dunselman To Go' concept. Van warme saucijzenbroodjes tot vers bereide tosti's en dé Italiaanse-hit: croissants gevuld met hazelnoot chocoladepasta. Aangevuld met koffie van het Nederlandse koffiemerk Smit & Dorlas, is dit een ideale plek om tijdens je pauze of tussendoor wat lekkers te halen.

Ambacht en chocolade staan centraal

Centraal in de winkel komt de chocolaterie van Dunselman. Chocolatier Robert Winters staat daar iedere dag zijn chocolade creaties te maken. Van bonbons tot pindarotsen en van slagroomtruffels tot chocoladerepen, klanten en bezoekers van het versplein zien Robert live aan het werk. 'Interactie met mensen vind ik geweldig, mensen mogen mij alles vragen over chocolade. En het leuke is dat ik alles direct kan laten zien' zegt Robert. Dus kom vooral kijken en chocolaatje inspireren.

Stuk voor stuk toppers!

Nicolay Grooff heeft een schat aan ervaring bij Bakkerij Dunselman en gaat het nieuwe team in Schagen leiden. "Het leukste aan werken in een winkel vind ik dat we met onze eigen heerlijke producten zoveel verschillende mensen blij kunnen maken," zegt Nicolay. "Het nieuwe team in Schagen bestaat uit alleen maar gastvrije mensen van diverse leeftijden. Of ze nu uit de zorg komen, bij een supermarkt hebben gewerkt, student zijn of juist al veel ervaring hebben; stuk voor stuk zijn het toppers en dat geeft me een geweldig gevoel voor de toekomst! Ik zeg: Skagenezen, we komen eraan!"

Proef de Dunselman favorieten

Om de opening te vieren, is van 15 t/m 19 november speciaal in Schagen de Dunselman Favorieten Tas verkrijgbaar. Deze tas, gevuld met 7 topfavorieten, is extra feestelijk geprijsd van €32,79 voor slechts €19,99. Kun je niet wachten? Het team van Bakkerij Dunselman is op donderdag 2 november in het winkelcentrum en deelt tussen 10.00 en 15.00 uur gratis product uit om te proeven!

Bezoek voor meer informatie en het volledige assortiment de website: https://bakkerijdunselman.nl/.