SCHAGEN - Zoals ze in eerdere berichten hebben aangegeven zal het Alzheimer Café Schagen van woensdag 11 maart 2020 plaatsvinden in de prachtige Ridderzaal van Het Slot Hotel Schagen.

Deze mooie locatie leent zich heel goed voor het programma van deze avond: Dementie vriendelijk in de buurt. U wordt uitgenodigd om deze avond mensen uit uw naaste omgeving, zoals uw kinderen, buren, vriend(in), verenigingsmaatje of andere betrokkenen mee te nemen.

Onder leiding van Christa de Groot en Ike Aubel, beiden trainers van Samen Dementie Vriendelijk, gaan ze op een speelse en inspirerende wijze aan de slag, met de
vragen: Hoe kan ik ondersteuning vragen bij mij in de buurt en hoe kan ik als betrokken ‘buur’ ondersteuning geven?

Vanaf 19.15 uur verwelkomen we u met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten. Op de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien. Op de bibliotheektafel vindt u allerlei boeken over dementie die u kunt lenen.

Namens alle vrijwilligers van het Alzheimer Café Schagen, tot ziens op 11 maart 2020 in de Ridderzaal van Het Slot Hotel Schagen.

Adres: Slotplein 4,1741 CA Schagen.


Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mevrouw N. Teeuwisse (0224-751902) of Mevr A. Rensing (06 2237 2553).