TUITJENHORN - Op 1 juli 2016 schreef Erica Kraan zich in bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer en kunstenaar, nadat ze gestart was met het geven van workshops boetseren met klei.

Eerst huurde ze een bovenverdieping op het industrieterrein aan de Langeloop in Schagen. Maar al die beelden en klei de trap op en af bleek toch niet zo praktisch. Inmiddels heeft ze alweer bijna 3 jaar een fijne lichte ruimte in de Ondernemerscentrale aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn. Het atelier is ingericht met plexiglasschermen, zodat een ieder prettig en veilig kan werken.

Wekelijks begeleidt ze veel vaste cursisten in het maken van mooie beelden. Erica is gefascineerd door anatomie van mens en dier en brengt dat graag over in haar lessen. “Ik zeg altijd: Je mag bij mij maken wat je wilt, zolang het technisch uitvoerbaar is en in mijn oven past.”, aldus Kraan. Je hebt geen ervaring nodig om lessen of een workshop te volgen. Iedereen kan ieder moment instappen. Er zijn geen langlopende verplichtingen en veel flexibiliteit. Je mag er 6 weken over doen om 4 lessen op te nemen.

Op zondag 11 juli is er open atelier en ben je welkom om te komen kijken tussen 11 en 17 uur. Voor degenen die zich inschrijft voor lessen of een workshop is er een leuk presentje, vanwege het 5-jarig bestaan. Ook is er natuurlijk een lekkere kop koffie of thee.

Er staan diverse workshops gepland voor de komende periode en er is ruimte voor nieuwe cursisten in de lessen. Kom ontdekken of boetseren ook iets voor jou is.

Atelier Erica Kraan-Art, Oostwal 2, 1747EZ Tuitjenhorn. Tel. 06-12729948, info@ericakraan-art.com, www.ericakraan-art.com