Onbewolkt9.1 ℃

RE/MAX Makelaar Evelijn Lap in Heerhugowaard

Bezoekadres:

RE/MAX Makelaar Evelijn Lap

Bickerstraat 33
1701ED Heerhugowaard
06-52502858
evelijnlap@remax.nl
https://www.makelaars-van-connect.nl/makelaars/evelijn-lap/

RE/MAX Makelaar Evelijn Lap

Perfect geregeld De eerste jaren bij RE/MAX heeft Evelijn Lap gewerkt als assistent makelaar. Evelijn: “In mijn begintijd heb ik het vak leren kennen en veel werkervaring opgedaan. Nu ben ik als zelfstandig makelaar aan de slag. Als ondernemer heb ik zelf de verantwoording voor mijn successen. Ik ben dan ook vanaf het eerste vrijblijvende gesprek tot en met de overdracht het aanspreekpunt van mijn relaties. Zodat ik zeker weet dat het hele traject tot in de kleinste details perfect is geregeld.”

Frisse kijk op het makelaarsvak Evelijn is een verrijking voor RE/MAX Connect. Met haar frisse blik is ze altijd op zoek naar innovatieve verkoopmethodes, alternatieven en trends op het gebied van makelen in onroerend goed. Met haar secure en precieze wijze van werken is uw grootste bezit daarom bij Evelijn in goede handen!

Altijd beschikbaar “Ik sta graag klaar om relaties te begeleiden bij het aankopen of verkopen van een woning. Voor mij staat service, vertrouwen en klantvriendelijkheid voorop. Relaties kunnen altijd op mij terugvallen. En als ze een vraag hebben dan ben ik 7 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en in de avonduren.”

Foto's van RE/MAX Makelaar Evelijn Lap

RE/MAX Makelaar Evelijn Lap image 1
RE/MAX Makelaar Evelijn Lap image 2
RE/MAX Makelaar Evelijn Lap image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over RE/MAX Makelaar Evelijn Lap. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map