Lichte regen5.8 ℃

Maikel De Fietsenmaker in Sint Maarten

Bezoekadres:

Maikel De Fietsenmaker

Rijperweg 48a
1744HL Sint Maarten
0226-390995
info@maikeldefietsenmaker.nl
http://www.maikeldefietsenmaker.nl

Maikel de fietsenmaker, voor koop, huur of reparatie.

In onze nieuwe winkel in Sint Maarten vind je altijd een mooie collectie nieuwe en gebruikte fietsen. elektrische, lifestylefietsen, kinderfietsen en sinds kort ook kleding en sport accessoires hebben bij ons een speciale plek, maar we zijn ook sterk in het onderhoud van bijvoorbeeld toerfietsen, urban bikes, bakfietsen en aangepaste fietsen. Tevens kunt u uw gewone fiets ook om laten bouwen naar electrische!!!

Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00- 17:00
Zondag gesloten

Superservice
Maikel de fietsenmaker gelooft in service. Daar profiteert u als klant direct van. Zo is de eerst servicebeurt na aankoop van uw fiets helemaal gratis, en de tweede voor de helft van de prijs. En we helpen u altijd zo snel mogelijk weer op weg. Moet u toch wat langer wachten, dan kunt u meestal wel een leenfiets meekrijgen. Meer weten over onze service? Klik hier.

Breed assortiment
Of u nu een nieuwe of een degelijke gebruikte fiets zoekt, hier bent u aan het juiste adres. Elektrische fietsen, lifestylefietsen, moederfietsen, duofietsen, bakfietsen, toerfietsen, noem maar op. Maar ook voor zaken als sloten, aanhangers, kinderzitjes, fietshelmen, fietstassen, reflectoren, fietskleding, fietsschoenen, fietsbellen, regenjacks en verzekeringen.

Van vader op zoon
De fietsenmakerij zit Maikel in het bloed, al vier generaties lang. Zijn overgrootvader, opa en vader waren ook fietsenmaker. Maikel heeft het vak dus met de paplepel ingegoten gekregen en vindt fietsenmaken nog steeds het leukste wat er is. In 2006 opende hij zijn eigen zaak in Tuitjenhorn, waar u altijd vriendelijk en deskundig wordt geholpen.

Foto's van Maikel De Fietsenmaker

Maikel De Fietsenmaker image 1
Maikel De Fietsenmaker image 2
Maikel De Fietsenmaker image 3
Maikel De Fietsenmaker image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Maikel De Fietsenmaker. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map