SCHAGEN - De verbouwing van het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen is bijna voltooid. Op maandag 20 februari kan de eerste klant weer welkom worden geheten. De donderdagmiddag ervóór, 16 februari, sluit het tijdelijk gemeentehuis in Tuitjenhorn

Verhuizing terug

Tot 16 februari 12.00 uur kunnen de inwoners voor hun paspoort, rijbewijs en andere burgerzaken nog terecht op de tijdelijke locatie aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn. Daarna gaat het gemeentehuis dicht, wegens de verhuizing terug naar de Laan.

De gemeente blijft wel telefonisch bereikbaar. Bij specifieke onderwerpen kan niet doorverbonden worden. Daarvoor wordt later teruggebeld. De deuren van de verbouwde publiekshal in Schagen gaan open op maandagmorgen 20 februari om 12.00 uur. Het is geen vrije inloop, want ook op de Laan werken wij alleen op afspraak. De klantcontacten op het Westerpark voor Werk & Inkomen blijven tot 1 april, deze locatie blijft buiten de verhuizing

Besparing

Alles wat de gemeente doet, moet bijdragen aan de best mogelijke dienstverlening voor onze inwoners en ondernemers, tegen de laagst mogelijke kosten. In het publiekscentrum aan de Laan vindt men straks alle dienstverlening aan de inwoners: Burgerzaken, Bouwzaken en COWWI (centrum ondersteuning Wijkteams Werk en Inkomen). Daarnaast is het kantoordeel verbouwd, zodat meer mensen kunnen werken. Het kantoorpand aan het Westerpark hoeft na de verhuizing niet meer gehuurd te worden door de gemeente.

Open dag

Mochten inwoners nieuwsgierig zijn hoe het gemeentehuis in Schagen er uit ziet? Voor iedereen die verder wil kijken dan alleen de publiekshal organiseren we een open dag op 20 mei van 10.00 tot 14.00 uur.