HOLLANDS KROON - Heeft u een laag inkomen en wilt u goed verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering die wij samen met zorgverzekeraar Univé aanbieden.

De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. U kiest altijd de zorg die bij u past.

Filmpje goed verzekerd bij een laag inkomen

De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. U kiest altijd de zorg die bij u past. In het filmpje 'goed verzekerd bij een laag inkomen’ ziet u in een paar minuten wat de collectieve zorgverzekering is.

Voordelen

Aanvullend PakketCompleet+:
Uitgebreid pakket met onder andere volledige vergoeding van het verplichte eigen risico en eigen bijdragen WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) en Wlz (Wet langdurige zorg) die u aan het CAK moet betalen tot een maximum per jaar, fysiotherapie, brillen en orthodontie.

Aanvullend PakketCompact:
Geen vergoeding eigen risico en eigen bijdrage WMO, maar wel een goed pakket en een lagere premie.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. U en uw partner kunnen vanaf 1 januari 2018 kiezen voor een verschillend aanvullend pakket. Makkelijk en snel overstappen via www.gezondverzekerd.nl.

Voorwaarden

U woont in de gemeente Hollands Kroon. U heeft een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm en een vermogen dat niet hoger is dan de vermogensgrenzen van de Participatiewet.

Alleenstaande en Alleenstaande ouder€ 1.282€ 1.441
Echtpaar€ 1.832€ 1.969

Vermogensgrenzen Participatiewet:

  • Alleenstaande € 5.940
  • Echtpaar € 11.880
  • Vermogen in de eigen woning € 50.100

Univé Zorg geregeld Polis met GemeentePakket Compact

  • Premie € 133,95
  • Korting van Univé en gemeente € 16,99
  • U betaalt € 116,96

Univé Zorg geregeld Polis met GemeentePakket Compleet +, inclusief verzekering eigen risico

  • Premie € 186,45
  • Korting van Univé en gemeente € 36,82
  • U betaalt € 149,63

Overstappen

U kunt tot 1 januari 2018 kiezen en overstappen. U hoeft de verzekering die u nu heeft niet op te zeggen. Dat gaat automatisch.

Kies wat bij u past

Op www.gezondverzekerd.nl staat het aanbod. U ziet hier welke kosten er vergoed worden met PakketCompact en PakketCompleet+.

Informatie en advies

Heeft u vragen over deze zorgverzekering of wilt u hulp bij het overstappen? Neem dan contact met Univé telefoonnummer 072 – 527 76 22. U kunt ook langskomen bij de verzekeringswinkel van Univé aan het Omtaplein 1, 1771 CW in Wieringerwerf. Het telefoonnummer van deze winkel is 0227 – 72 72 20. Heeft u vragen aan de gemeente dan kunt u contact met ons opnemen.