Bewolkt14.4 ℃

Dierenkliniek Muggenburg in Schagen

Bezoekadres:

Dierenkliniek Muggenburg

Verzetlaan 2
1741RA Schagen
0224-213395
info@dierenartsschagen.nl
https://dierenartsschagen.nl

Dierenkliniek Muggenburg

Na de overname in december 2013 is het voorste deel van de kliniek verbouwd. Na 4 jaar zijn wij behoorlijk uit ons jasje gegroeid en is ons team doorgegroeid. We hebben de wachtkamer daarom vergroot om u en uw huisdieren beter te kunnen ontvangen. De wachtkamer bestaat uit 2 gedeelten, zodat de honden en katten elkaar minder zien en daardoor hopelijk minder stress ervaren. We willen van een gedeelte zelfs een echte kattenwachtkamer maken, dit wordt in de nabije toekomst nog verder in orde gemaakt. Verder is er een derde spreekkamer gerealiseerd, is onze opname gemoderniseerd met ruimere hokken en met elk een met speciale aansluiting voor infuus/warmte mat (om de dieren goed warm te houden na een operatie). Ook is er een een zuurstofkooi gecreëerd voor als een dier zeer benauwd binnen wordt gebracht.

Nieuw jasje kliniek, nieuw jasje website!

We vinden het leuk dat u onze website bezoekt. Onder medische zorg kunt u over bepaalde items van uw interesse meer lezen. Wij staan voor laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en goed diergeneeskundig handelen. In onze praktijk zijn de mogelijkheden om u kwalitatieve zorg te bieden erg groot. We beschikken over de nieuwste bloedanalyse apparatuur, Echoapparatuur ( dracht/buik/hart), digitale röntgen/ dentale röntgen ( om voor gebitsbehandelingen in beeld te brengen welke tand/kies het probleem is ), gasnarcose en bewakingsapparatuur (ECG/Capnograaf), Dentale Unit met o.a. High Speed boor en ultrasoon. Daarnaast zijn wij kundig in het maken van officiële HD/ ED foto’s.

Foto's van Dierenkliniek Muggenburg

Dierenkliniek Muggenburg image 1
Dierenkliniek Muggenburg image 2
Dierenkliniek Muggenburg image 3
Dierenkliniek Muggenburg image 4
Dierenkliniek Muggenburg image 5
Dierenkliniek Muggenburg image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dierenkliniek Muggenburg. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map