Zoek je iets anders dan een standaard teamuitje? Nou, pak je survival gear maar, want met de The Elimination Game van Liz Events beleef je een spannend eliminatie avontuur. Dit is niet zomaar een uitje. Denk 'The Hunger Games' meets 'Squid Game', maar dan in het echt! Jij en je groep worden in teams gesplitst en strijden tegen elkaar in uitdagende escape games. Overleef je dit, dan ben je de held van de dag!


Deze escape game op locatie is speciaal ontworpen voor grote groepen en wordt exclusief aangeboden in alle plaatsen van Noord-Holland! Dus ben jij op zoek naar een uniek groepsuitje? The Elimination Game van Liz Events biedt een spannend avontuur, perfect voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en teambuilding of coaching events op locatie.

Wat is The Elimination Game?

The Elimination Game is een meeslepende escape game geïnspireerd door populaire series als The Hunger Games en Squid Game. De ultieme escape room op locatie waarin groepen worden uitgedaagd om samen te werken en strategisch te denken. Perfect voor groepen van 12 tot 72 deelnemers, is het een ideale keuze voor wie iets unieks en spannends wil organiseren.

Hoe werkt het spel?

De deelnemers worden in subteams verdeeld en nemen het tegen elkaar op in een serie van uitdagingen. Deze beproevingen testen verschillende vaardigheden - van fysieke behendigheid tot probleemoplossend vermogen. Het doel is om als laatste team over te blijven, terwijl teamleden ook kansen krijgen om terug te keren na eliminatie.

De angstaanjagende MOMO verschijnt op verschillende momenten in the game en zet de Freeze fase in. Beweegt iemand toch? Dan heeft dat gevolgen voor je team! Blijf op je hoede want de 'geheime missie' kan het spel ieder moment op zijn kop zetten.

Durft jouw team risico's te nemen en komen jullie als overwinnaar uit deze spannende escape game?

Waar en Hoe?

Of je nu in het gezellige Schagen wilt spelen of in één van de andere topsteden van Noord-Holland, zoals Alkmaar, Medemblik, Hoorn of Den Helder? Liz Events regelt het! Met de mobiele set-up van The Elimination Game, tovert Liz Events jouw locatie om tot deze ultieme escape room belevenis! Of je duikt in hun eigen Escape Room in Schagen, waar The Ellimination Game vanaf 12 personen gespeeld kan worden. Keuze zat!

Teambuilding to the max

Je leert je collega's of oom Henk op een heel andere manier kennen. Samenwerken, lachen, strategieën bedenken, het zit er allemaal in. Een funquiz waarbij je op het puntje van je stoel zit!

Dit zeggen de andere survivors over The Elimination Game:

“Intens spannende escape room voor onze groep op eigen locatie en leuke interessante puzzels. Ben lang niet meer zo fanatiek geweest!!”

“Uitdagend spel waarbij je in een team moet samenwerken om tot de oplossingen te komen. 5 sterren!!”

Een heel origineel groepsuitje voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, vriendenuitjes of teamuitjes. Durf jij met je vrienden, collega's of familieleden deze uitdaging aan? Ook heel geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een interactieve en uitdagende teamactiviteit.

Kortom, wil je iets origineels? Iets waar nog jaren over gesproken wordt? Dan is ‘The Elimination Game’ jouw antwoord. Ga naar www.lizevents.nl en boek dat avontuur!