Ben je op zoek naar de beste tips voor het organiseren van een teamuitje? Zoek je inspiratie en leuke ideeën voor een bedrijfsuitje? Wil je de teambuilding een boost geven, elkaar nog beter leren kennen of ga je voor een hoge FUN factor. Je kunt bij City Adventures met al je vragen terecht!


Teamuitjes moeten voor iedereen toegankelijk zijn, binnen het budget passen en bij het bedrijf en het team passen. Het liefst organiseer je een personeelsuitje waar iedereen het optimaal naar zijn zin heeft, enthousiast meedoet en een leuke dag heeft met elkaar. Een superleuke outdoor teambuilding activiteit waar dit allemaal in zit en geschikt is voor grote groepen is het spelen van een citygame!

Vooral het Hunted teamuitje van City Adventures is een groot succes tijdens teamuitjes en bedrijfsuitjes. Je gaat in verschillende teams de strijd met elkaar aan en kruipt letterlijk in de huid van een groep criminelen die wordt opgejaagd door jullie eigen Hunted team. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef? Mooi om te zien dat de grootste sportievelingen hier lang niet altijd als winnende team uitkomen!

“Wij hebben de ballen uit ons broek gelachen en gingen helemaal op in het spel. Verstoppen in de bosjes of onder auto's, niets was ons te gek. Hunted in optima forma!” aldus Suzan tijdens hun teamuitje.

City Adventures biedt naast ‘The Hunt’ verschillende originele uitjes zoals de interactieve escape tour 'Escape the City', de spannende moordmysterie ‘Sherlock’ of het intelligente veroverspel ‘Kolonisten’. Voordeel is dat je deze stadsspellen zonder fysieke begeleiding van een extern bedrijf speelt. Je kunt zelf bepalen wanneer je gaat spelen en waar je gaat spelen! De spellen zijn echt overal te spelen, dus in iedere stad of dorp van jullie keuze! Ontdek zo op een interactieve manier de bekende en minder bekende plekjes van jullie stad of dorp.

Je start op het moment dat het jullie uitkomt. Het enige dat je hoeft te doen is de teams in te delen en per team de app te downloaden en je kunt aan de slag. Een citygame via City Adventures speel je al vanaf 7,80 per persoon en zijn beschikbaar in het Nederlands of Engels. Mocht je budget niet heel ruim zijn hou je op deze manier ongetwijfeld nog wat geld beschikbaar voor goed eten en drinken. Minstens zo belangrijk als de groepsactiviteit!

Wil je meer tips lezen over hoe je een onvergetelijk teamuitje kunt organiseren? Lees dan verder op cityadventures.nl >