De herfst hangt in de lucht! De bladeren vallen en de jas gaat weer aan. Maar in Escape Room Schagen, komt het avontuur juist tot leven! Deze herfstvakantie nodigen we jou en je favoriete gezelschap uit om het mysterie van onze escape room te komen ontrafelen.


De herfstvakantie is dé perfecte tijd om lekker met elkaar op pad te gaan en daar hoort natuurlijk een leuk uitje bij. Ondanks kans op gure wind en regen is het bij de Escape Room Schagen altijd droog en warm. Kruip uit je comfort zone en stap een wereld vol raadsels en beleving binnen.

Kies jouw escape avontuur

Bij ons heb je de keuze uit drie spectaculaire kamers - Space Lab, The Chocolate Factory, en La Casa de Dinero. Onze kamers zijn zorgvuldig ontworpen om een unieke ervaring te bieden voor ieder gezelschap. Gezinnen, families, vriendengroepen, teams, klasgenoten en collega’s genieten dagelijks van hun escape avontuur bij Escape Room Schagen.

Er is genoeg om uit te kiezen om jouw perfect escape te boeken! We lichten de kamers hieronder in het kort even toe, maar op onze site kun je veel meer informatie vinden. Voor de jongere avonturiers kunnen we het niveau van de kamers aanpassen zodat zij ook mee kunnen puzzelen.

Space Lab

In Space Lab zul je samenwerken met een geavanceerde AI-robot om een intrigerend moordmysterie op te lossen. Een avontuur waarin spanning en technologie samenkomen! Kom je met je gezin of vier je een kinderparty? Space Lab is geschikt voor jonge techneuten vanaf 10 jaar (o.b.v. 1 volwassene). Dit avontuur is soms best spannend en daarom niet geschikt voor de jongere astronomen.

Mocht je met een grotere groep zijn? Dan kunnen jullie je gemakkelijke opsplitsen en in twee groepen tegelijkertijd Space Lab spelen. We hebben namelijk twee identieke kamers van de deze prijswinnende kamer gebouwd.

The Chocolate Factory

Voor een zoet avontuur, stap je binnen in The Chocolate Factory. Een wonderlijke wereld waar puzzels en raadsels net zo rijkelijk aanwezig zijn als de snoep en chocolade. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom om het geheime recept van Sammy Sweettooth te ontdekken.

The Chocolate Factory geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar (o.b.v. 1 volwassene). Wil je met je gezin komen? Dan kunnen kinderen tussen de 5 en 8 jaar ook meegenieten van het puzzelen. Indien jullie kinderen jonger zijn dan 5/6 jaar, zijn wellicht alleen de snoepjes interessant en blijkt het puzzelen vaak toch echt te uitdagend. Dat is naar eigen inschatting in te vullen.

La Casa de Dinero

Voor degenen die op zoek zijn naar een mix van virtual reality en traditionele escape room-uitdagingen, is La Casa de Dinero een echt aanrader. Stort je in de ondergrondse wereld van ‘El Professor’ waarin samenwerking en scherpe observatie essentieel zijn. La Casa de Dinero kun je spelen vanaf 16 jaar (o.b.v. een volwassene al vanaf 14 jaar) en biedt ruimte tot 5 personen. De kamer duurt 75 minuten, tenzij je eerder weet te ontsnappen natuurlijk!

Een avontuur voor iedereen

Escape Room Schagen biedt deze herfst de ultieme groepservaring. Of je nu met je gezin, vrienden of collega’s komt, we hebben een kamer die perfect bij jouw groep past. Dus, terwijl de herfstwind buiten raast, waarom niet de warmte, het avontuur en het mysterie van Escape Room Schagen opzoeken?

Boek jouw escape room-ervaring vandaag nog en creëer onvergetelijke herinneringen deze herfstvakantie.

Bezoek escaperoomschagen.nl en reserveer jouw escape room avontuur.

Tot snel!