Pasen staat voor de deur, een weekend dat in het teken staat van samenzijn, heerlijk eten, en hopelijk veel lentezon. Na de rijkelijke Paasbrunch met de familie opgevolgd door een uitgebreid Paasontbijt bij jullie vrienden, is het tijd om eropuit te trekken! Natuurlijk kun je lekker old skool paaseitjes verstoppen in de tuin. Wil je een uitje met uitdaging en avontuur? We geven je hierbij 3 toffe uitjes tips voor de Paasdagen!


Van interactieve puzzeltochten tot een spannende escape room ervaring! Wat gaan jullie doen deze Paas?

Paastip 1. Paaspuzzeltocht: Escape the City

Zin in een puzzeltocht tijdens Pasen? Maar geen tijd om hem zelf helemaal uit te zetten? Met de slimme app van City Adventures speel je een geweldige escape game in de frisse buitenlucht! Speel "Escape the City" tijdens de paasdagen: een super origineel uitje voor het hele gezin of vriendengroep!

In Escape the City ga je de strijd aan met Dr. Crypto. Hij heeft 9 personen vastgehouden in virtuele kamers. De kamers zijn alleen te openen door cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto te ontcijferen. Voor elke gijzelaar die je bevrijdt, verdien je geld!

Speel in één of meerder teams tegelijk deze originele speurtocht 'Escape the City' tijdens het paasweekend. Weer eens wat anders dan naar paaseieren speuren! Wil je met je gezin op pad? Kies dan voor de junior versie van Escape the City!

Dit interactieve GPS-spel biedt de perfecte mix van avontuur, teamwork en het ontdekken van de stad of dorp van jullie eigen keuze. Je kunt spelen wanneer jullie willen en jullie zijn niet afhankelijk van externe begeleiders. Druk op start op je eigen mobiel en beleef samen een super leuke en uitdagende speurtocht aankomede paas.
Meer informatie over Escape the City vind je hier />

Paastip 2. The Paashunt: een spannend jachtseizoenspel

Zoek je een tof uitje tijdens de Pasen voor jullie samengestelde gezin? Ben je met een grote familie en zoek je iets wat leuk is voor alle leeftijden. Dan is het jachtseizoenspel The Hunt een dikke aanrader!

In deze gps game ga je gewapend met jullie mobiel in minimaal twee teams op pad. Dit keer speur je niet naar paaseieren maar naar elkaar! Verdwijn als crimineel met je team van de radar, kraak zoveel mogelijk kluizen en blijf uit handen van de hunters.

Als hunter wil je natuurlijk zo snel mogelijk de het criminelen team zien te vinden. Doe je dit alleen of werk je samen? Welk team is het snelste of juist het slimste? Wie gaat deze spannende strijd winnen?
Meer info over The Hunt van City Adventures vind je hier />

Paastip 3. Paas Escape bij Escape Room Schagen!

Naast deze geweldige outdoor escape games biedt Escape Room Schagen de perfecte indooruitjes tip tijdens jullie Paasweekend! Wil je na al dat lekkers en vele paaseitjes eten er wel even tussenuit om wat actiefs te doen en even flink jullie hersenen te kraken? De Escape Room Schagen is dan een top tip deze Paas!

Escape tijdens de Paas samen met je familie uit één van de geweldige escape rooms met ieder een ander verhaal en beleving. Los het spannende moordmysterie op in 'Space Lab' of ontdek de wondere wereld in 'The Chocolate Factory'! En wat dacht je van de nieuwste VR Escape Game 'La Casa de Dinero'?

Lukt het jou om samen met je familie of vrienden uit één van onze award winnende kamers te breken? Wees er snel bij want Escape Room Schagen sluit vanaf 2 juni 2024 haar deuren en dan kunnen er geen codes gekraakt meer worden in Schagen. Pakken jullie deze laatste kans?
Boek je paasuitje via deze link />

Dit Paasweekend hoeft met deze 3 toffe Paasuitjes tips niet alleen in het teken te staan van eten en opzitten! Trek eropuit, werk samen, en maak nieuwe herinneringen die nog lang gekoesterd zullen worden. Fijne Paasdagen!