SCHAGEN - Dit weekend zijn er weer leuke activiteiten tijdens de expositie. Op zaterdag 6 april verzorgt Nancy Kooij van 4AnyBody een creatieve workshop voor kinderen van alle leeftijden tussen 13 en 15 uur in het atelier van Erica Kraan-Art. Wat je gaat maken verklappen we nog niet. 4Anybody is gevestigd op De Huisweid in Warmerhuizen en is het adres voor Sport, Mind Fun & Dance. Hun missie is jou met plezier te laten werken aan je gezondheid. Er wordt een kleine bijdrage van slechts € 2 gevraagd, ter dekking van de kosten.

Om 15 uur geeft het demoteam van 4AnyBody een dansdemonstratie. Ook zingen jonge solisten (9 tm 16 jaar) van de Russische Muziekschool en koor Amarilli o.l.v. Elena Syssojeva gedurende de middag een aantal keer verspreid over de middag. Maak o.a. kennis met Kunstenares Helena Stam. Haar kleurrijke schilderijen warmen je en maken je vrolijk. Ontdek het verhaal erachter. Ze heeft ook hele mooie dichtbundels gemaakt met illustraties. Kunstenares Ans Smit combineert op bijzondere wijze haar keramiek met glas. U kunt haar en haar werk op de bovenverdieping vinden, waar ook de kunstwerken van de kinderen van basisschool de Meerkoet uit Dirkshorn en De Wielewaal uit Schagen te bewonderen zijn

Op zondagmiddag 7 april kun je luisteren naar de mooie liedjes van “Just me, Angie”.

Ontmoet Kunstenares Marita Goudsblom, zij schildert veel in atelier C31 in Heerhugowaard. Ze schildert het liefst mensen, omdat mensen met elkaar en voor elkaar belangrijk zijn.

Noordkopkunst vindt plaats t/m 26 mei en is alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen geopend van 12 tot 17 uur in de OndernemersCentrale, Oostwal 2, 1747EZ Tuitjenhorn.