In de kerstvakantie, op woensdagavond 2 januari, is het weer feest in Monkey Town Schagen. Monkey Town Schagen blijft de hele dag aan één stuk door geopend, van 09:00 tot 21:00. ’s Avonds als het buiten lekker donker wordt, komt DJ Rogier de Avonturier een spetterende discoavond verzorgen. Vanaf ongeveer 19:00 tot 21:00 draait hij zijn meest swingende muziek. Discolampen en rookmachine aan en dansen maarrrrrr.En omdat het best wel laat kan worden, mag je gewoon in je mooiste pyjama komen. Hoe leuk is dat.

Blijf lekker eten tussendoor. Huisgemaakte soep, een lekkere salade, hamburger plate of saté, je hoeft er niet voor naar huis. En voor wie er geen patatjes lust ..... speciaal voor die dag staat er een verse pasta op het menu!

Kom verkleed en win
Trek je tofste Onesie of Pyjama aan dan gaan we samen dansen en spelen op de leukste muziek. Er zijn supertoffe prijzen te winnen voor de mooiste outfit, ook voor de mama's, papa's, oma's en opa's!

TIP: leuk voor een verjaardagsfeestje
Ben je binnenkort jarig of net geweest? Vier dan je verjaardag op een wel heel bijzondere manier, tijdens deze gezellige Monkey Town Discoavond. Want wat is er nou leuker dan in het donker met je vriendjes en vriendinnetjes een knalfeest vieren. We hebben een knotsgekke DJ die in het donker voor een vet coole disco show zorgt. DJ Rogier de Avonturier maakt er een verjaardag van om nooit te vergeten! Er wordt gezorgd voor een mooi aangeklede, gereserveerde tafel. En op een Disco Night mag de limonade (onbeperkt) en lekkere snoepjes, chipjes en een ijsje toe natuurlijk niet ontbreken!

Wil je een feestje reserveren, kijk dan op onze website www.monkeytown.eu/schagen voor de verschillende arrangementen. Boeken via de site lukt in dit geval niet omdat het buiten de reguliere openingstijden valt. Stuur daarom om te boeken even een mailtje naar schagen@monkeytown.eu