SCHAGEN - KopGroep Bibliotheken organiseert gratis Walk&Talk bijeenkomsten in de CultuurHoek van bibliotheek Schagen. Dit zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten waarbij thema's rond solliciteren worden besproken. Werkzoekenden kunnen ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips ontvangen die helpen bij de zoektocht naar een baan.

Woensdagochtend 8 februari vertellen Nienke Kloosterman en Anouk van Hartingsveld van Tempo-Team over het werken via een uitzendbureau. Dat zal voor veel werkzoekenden een nieuwe ervaring zijn. Zeker als je jarenlang bij een bedrijf in vaste dienst bent geweest. Tempo-Team bemiddelt voor werkzoekenden in verschillende branches. Daarnaast bieden ze diverse dienstverleningen aan, zoals Werving en Selectie, Uitzenden en Payroll. Het doel is om de juiste match te creëren tussen opdrachtgever en werknemer.

Nienke Kloosterman is sinds 2014 in dienst bij Tempo-Team als (senior) intercedent. Ze heeft de studie Pedagogiek afgerond en heeft - na een aantal jaren in de zorg gewerkt te hebben -een nieuwe uitdaging gevonden in de arbeidsbemiddeling.

Anouk van Hartingsveld heeft Human Resource Management gestudeerd en werkt sinds 2015 bij Tempo-Team. Tijdens haar opleiding merkte ze hoe leuk arbeidsbemiddeling is. Haar motivatie is om mensen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van een passende en uitdagende functie, want werk is een belangrijk en groot onderdeel van het leven.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie. Aanvang 9.00 uur in de bibliotheek van Schagen, Torenstraat 1A.