Al zes jaar zijn 60-plussers actief op het Cruyff Court in Schagen. Elke donderdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur zijn ze lekker aan het bewegen en nemen ze deel aan diverse sport- en beweegactiviteiten die de docente van Wonen Plus Welzijn ze aanbiedt. Vanaf 3 oktober kan dat ook op dinsdagmiddag.

Team Sportservice Schagen en Wonen Plus Welzijn hebben opnieuw de handen ineen geslagen en werken samen om deze succesvolle beweegactiviteit voor 60-plussers op het Cruyff Court uit te breiden.

De groep op donderdagochtend zit redelijk vol en niet iedereen kan op donderdag dus is gezocht naar een andere dag en een andere tijd.

Dinsdagmiddag 3 oktober van 16.00 tot 17.00 uur zal de nieuwe beweegactiviteit van start gaan. Alle 60-plussers zijn van harte uitgenodigd om deze activiteit de hele maand oktober (m.u.v. de herfstvakantie) vrijblijvend uit te proberen. Dus schroom niet, kom langs en probeer het uit.

Op een rijtje wat deze activiteit zo uniek maakt: een gemengde groep, dus mannen en vrouwen, bewegen in de buitenlucht en elke week een andere attractieve beweegles. Fithockey, conditiecircuit, walking football, frisbee, loopvormen, etc. Iedereen kan deelnemen op haar/zijn eigen niveau.

Of het ook iets voor u is? Daar komt u snel achter door de uitdaging aan te gaan en het te proberen.

Aanmelden is niet nodig. Kom langs en doe mee!


Informatie:

Wonen Plus Welzijn, servicepunt

Telefoon: 0224 – 29 10 42 (ma t/m vrij: 10.00 – 15.00 uur) of

Team Sportservice Schagen, consulent breedtesport Ellen Schouten

Telefoon: 0224 – 21 47 74 of e-mail: eschouten@sportserviceschagen.nl