SCHAGEN - Woensdag 12 juli kreeg voorzitter Fok Reitsma, in het bijzijn van een aantal kinderen en vrijwilligers van waterscouting Vita Nova en wethouder Sigge van der Veek, uit handen van raadslid mevrouw Mulder-Keij een cheque van 500 euro overhandigt. Ton van Gelder had tijdens de open dag van het gemeentehuis een idee in de boom gehangen. Zijn idee was om het geld te besteden voor verf om hun varend clubhuis ‘Corrie’ weer mooi voor de dag te laten komen

Wensboom

Tijdens de open dag van het gemeentehuis op 20 mei 2017, konden bezoekers ideeën aandragen ter verbetering van hun buurt, straat of stad Schagen. De gemeenteraad van Schagen stelde een bedrag van 500 euro beschikbaar voor het beste idee. Voorwaarde was wel dat men het idee zelf en samen met de omgeving oppakte. Er werden ruim 40 ideeën in de boom gehangen. Uit alle inzendingen werden 3 ideeën gehaald. Het idee van Ton van Gelder was daar één van. De overige ideeën waren; bloemen en/of planten bij de entree van Schagen en speelgoed voor peuterspeelzaal ‘t Hummeltje.

Heeft u een idee of initiatief voor zijn of haar buurt, dorp of straat heeft. Dan horen wij dat graag! Meer informatie hierover vindt men op Praat en Denk mee!