CASTRICUM - Het is VIOS W niet gelukt om een stapje dichterbij koploper Vitesse '22 te komen. Het onderlinge duel tussen de nummers één en twee van de Tweede Klasse A eindigde in een doelpuntloos gelijkspel (0-0).

VIOS blijft daardoor op zes punten achterstand van de Castricummers met nog wel een wedstrijd tegoed. Als er een kans was om dichterbij de koploper te komen dan was het deze zondag wel op een zonovergoten De Puikman. De ploeg uit Warmenhuizen had het het betere van het spel en speelde ook nog eens ruim een half uur met een man meer na een rode kaart voor Ron Scheffer.

Was de eerste helft nog redelijk in evenwicht. Joey van Esveld kreeg namens de thuisploeg twee mogelijkheden, maar kreeg de bal niet langs keeper Filee. Aan de andere kant was het schot van Ber Meulemans te zacht om doelman Laan te verrassen.

De gasten hadden na rust een overwicht wat al snel resulteerde in een mogelijkheid voor Maarten Blankendaal, maar de aanvoerder mikte over. Na het rood voor Scheffer leek VIOS op weg naar de zege, maar tot ontsteltenis van VIOS-trainer Jurg Bosman kreeg men de bal niet tegen de touwen.