SCHAGEN - Tot 14 januari kunnen alle ondernemers uit de gemeente Schagen hun stem uitbrengen op genomineerde bedrijven/ondernemers. Zij kiezen dan de Ondernemer van het Jaar.

De verkiezing wordt georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) in samenwerking met Ziber die de stemming en uitslag verzorgt. Alle ondernemers van de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerden.

Alleen ondernemers uit de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerde bedrijven in de categorieën Startende ondernemer en de Ondernemer van het jaar. De winnaars worden daarmee gekozen door collega ondernemers, wat deze prijs natuurlijk extra waardevol maakt. De ondernemers uit de gemeente ontvangen medio december per mail of per post een unieke stemcode, waarmee zij van 16 december 12:00 uur t/m 14 januari 2017 21:00 uur hun stem uit kunnen brengen. Stemmen kan via ondernemendschagen.nl/stemmen.

Verkiezingsuitslag & Netwerkbijeenkomst

Op zaterdagavond 14 januari zijn alle ondernemers uit de gemeente Schagen welkom op de netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt en hebben de ondernemers volop de mogelijkheid om te netwerken. De bijeenkomst vindt plaats in KDanz (Loet 13 Schagen). De inloop is van 20:00 tot 20:30 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via aanmelden@ondernemendschagen.nl.