LANGEDIJK - " Eén jaar LangedijkerUitje in Langedijk" “8 februari is het zover, LangedijkerUitje.com bestaat 1 jaar. Mijn doel was om mensen blij te maken met mooie belevingen in Langedijk, dat is meer dan gelukt. De gemeente Langedijk, het Rijk der Duizend Eilanden, Museum BroekerVeiling en de vele mooie ondernemers in Langedijk waren de rode draad en samen hebben we het gewoon geflikt.”

“Zoveel mogelijkheden bij LangedijkerUitje”
“En WoW, wat hebben we veel mensen blij gemaakt.” Trots vertelt Ruby over haar bedrijf waar ze elke dag een stukje blijer wordt. “De vele uitjes, ik had het gehoopt, gedroomd en het werd werkelijkheid. Mooier wordt het niet....tenminste dacht ik op dat moment.”

“ Uitjes in mijn schoot geworpen ”
“Naarmate ik bezig was met al die uitjes leerde ik steeds meer creatievelingen kennen die ook graag clinics en workshops wilden verzorgen in Langedijk. Voor mij waren dat cadeautjes die in mijn schoot geworpen werden, ik pakte het met 3 handen aan.”

“ Actief Uitje in Langedijk”
Actief bezig zijn tijdens een GroepsUitje in Langedijk is net datgene waarin LangedijkerUitje zich in onderscheidt van de rest.

Suppen, mountainbikeclinics, jeu de boulesclinics, bbq’en, museum de Broeker Veiling, schieten, rondvaarten, loopfietsen, bowlen, bakkersbelevingen, bedrijfstrainingen, culinaire belevingen, kanoën, diners, lunchen, bloemschikworkshop, molenbezoek, kookworkshop, boogschieten, klimmen, kajakken, Popquizen, cocktailworkshops, wijn- en bierproeverijen, loopfietsuitjes, verkleeduitjes, rondleidingen, verborgen plekjes, expeditie Langedijk, picknicken op koolschuit, kanoën, tuinbezoeken, bedrijfsbezoek, overnachtingsUitjes, workshop tashanger maken, kloetclinics en zo kunnen wel even doorgaan....

“Alles alleen doen”

“Dat is een valkuil van elke ondernemer” geeft Ruby aan. “Ik heb die neiging ook en heb geleerd dat je het niet moet willen. In een klein jaar tijd hebben we een prachtig team ontwikkeld dat alles in huis heeft om LangedijkerUitje tot een nog groter succes te maken.”

“Cadeau LangedijkerUitje aan iedereen ”

Ter ere van het 1-jarige bestaan geeft LangedijkerUitje een cadeautje weg aan iedereen; gebruik je het cadeautje zelf niet? Geef het dan aan iemand waar jij blij van wordt, daar worden wij ook blij van. Kijk snel op de Facebookpagina van LangedijkerUitje voor de bon

“Nog meer in Petto voor Langedijk”

Toch heeft Ruby nog veel meer in petto voor Langedijk. “Het prachtige Langedijk op de kaart zetten met al zijn prachtige gastvrije ondernemers en dan nog veel grootser, ik sta te trappelen. Helaas kan ik er nog niet teveel over vertellen” zegt ze bruisend.

“ Waar gaat LangedijkerUitje heen”

“Het wordt alleen nog maar mooier, gekker en leuker. De nieuwe uitjes staan eerdaags op de site. Vervolgens worden er de komende periode alleen maar verse Uitjes in Langedijk geproduceerd.”

“ LangedijkerUitje denkt groots”

BedrijfsUitjes, GroepUitjes, TeambuildingsUitjes, DagUitjes, TeamUitjes, MeerdaagseUitjes, VriendenUitjes, Actieve Uitjes, Nichten en nevenUitjes, FamilieUitjes in Langedijk.

Alle Uitjes worden bij LangedijkerUitje op maat gemaakt en voor ieders budget". Aan Ruby te merken kan ze eindeloos vertellen over dit unieke concept in Nederland.

Nieuwsgierig geworden, kijk snel op de site van..... LangedijkerUitje.com