DEN HELDER - Tijdens Sail Den Helder vinden op drie podia verscheidene optredens plaats. Deze podia zullen van ’s ochtends tot ’s avonds laat aan één stuk door gevuld zijn met optredens. Zo komen onder andere OG3NE, Pleun, DJ Wipneus & Pim, Vinchenzo, de twaalfjarige DJ BastiQ en het Zomercarnaval naar Sail! Daarnaast zijn er op het terrein diverse mobiele acts.

Connected

Connected is een 6-koppige allround coverband uit Den Helder en omstreken. Opgericht in 2014 door een aantal gerenommeerde muzikanten die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hadden.

DE CB BAND

Deze grote feestband speelt jaarlijks op popweekend Schagen en bestaat uit leden uit Schagen, Hollands Kroon en Den Helder.

DJ BastiQ

De twaalfjarige DJ BastiQ verovert Nederland op stormachtige wijze. De jonge DJ draaide al op diverse podia in Nederland, onder andere bij het KPN NK schaatsen in Thialf en 3 dagen lang tijdens het uitverkochte KPN WK shorttrack in Ahoy. Speciaal hiervoor produceerde hij de officiële WK tune die veel op TV en radio te horen was!

DJ Wipneus & Pim

Wipneus en Pim staan met hun interactieve DJ-act, gebaseerd op alle tophits uit de muziekgeschiedenis, al jarenlang aan de top in Nederland en België. Deze muzikale alleskunners spelen, bijna letterlijk, de meest uiteenlopende podia volkomen plat.

Déjà-Vu

De zang wordt bij Déjà-Vu gedaan door drie doorgewinterde muzikanten. Deze hebben in het verleden al aardig wat sporen nagelaten op muzikaal en vocaal gebied. Zo hebben zij met de voormalige groep Covers in Jeans deelgenomen aan het SBS6 tv-programma “The winner is” en “My name is..,”

Lesley Williams

Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische André Hazes act in Nederland. Hij won de soundmixshow van dat jaar.

OG3NE

De meidengroep OG3NE, bekend van hun deelname aan het Eurovisie Songfestival, zal tijdens Sail Den Helder 2017 een spetterend optreden weggeven met o.a. het prachtige nummer Lights and Shadows.

Pleun

Pleun is de kersverse winnares van The Voice of Holland 2017. Tijdens Sail Den Helder 2017 zal zij onder andere haar hit ‘’What Hurts The Most’’ laten horen, het nummer waar zij The Voice mee won!

The Tibbs

The Tibbs zijn in 2012 opgericht door een groep fervente northern soul- en funk liefhebbers. The Tibbs zijn onder andere live te zien geweest in de North Sea Jazz Club, op het Groningse Plato Planet festival en op London Calling in de Amsterdamse Tolhuistuin.

Vinchenzo

Vinchenzo is een zeventienjarige zanger uit Tiel, bekend van zijn deelname aan The Voice Of Holland. Hier heeft hij in seizoen 2016/2017 de derde plaats behaald.

Zangeres Natasia

Natasia heeft meegewerkt aan diverse projecten, studio opnames en live optredens in binnen- en buitenland waardoor ze op de meest uiteenlopende plaatsen heeft mogen zingen. Ze zong in Miami, Londen, Ibiza, Dubai, Curaçao, Rio de Janeiro en van India tot Canada en Italië, maar ook op locaties binnen Nederland. Inmiddels heeft zij een band opgericht, Sounds Funky, en kan ze na ruim 20 jaar terugkijken op een ruim gevarieerd muziekverleden.