HOLLANDS KROON - De provincie Noord-Holland voert op 21 december tussen 09.00 en 15.00 uur een noodreparatie uit aan een kuil in de Schagerweg (provinciale weg N248). De weg is dan tijdelijk afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Direct aanwonenden kunnen langs de werkzaamheden. WaakSaam voert de werkzaamheden uit.

Nabij hectometerpaal 15,7 is na het verleggen van kabels en leidingen een kuil ontstaan. Over circa 6 maanden is de grond gestabiliseerd , waarna de weg definitief gerepareerd wordt.

Omleidingsroute

Doorgaand autoverkeer volgt tijdens de afsluiting een omleidingsroute vanaf Schagen naar Medemblik over de Groetweg en de Alkmaarseweg (N242). Vanaf Medemblik rijdt het verkeer via de Alkmaarseweg (N242) en Groetweg. De route is met gele borden aangegeven.

Bereikbaar voor direct aanwonenden

Direct aanwonenden kunnen hun woning of perceel tijdens de werkzaamheden altijd bereiken en hebben hierover een brief ontvangen met een ontheffing. Verkeersregelaars zullen omwonenden op vertoning van deze ontheffing toegang verlenen.

Onderhoud

WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland tot juni 2025 vaarwegen, wegen, kunstwerken, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis), een e-mail naar het Servicepunt van de provincie of kijk op de website van WaarSaam