SCHAGEN - Theatergroep EENHOORN ’Circus Of Life’: the Show must go on!

Dit jaar presenteert Theatergroep Eenhoorn het theaterproject ’Circus of Life’. Een voorstelling door Eenhoorn’s amateurspelers (mensen met een beperking), professionele theatermakers van Theatergroep Poolse Vis en rasmuzikant Bruno Edsme. Circus als metafoor voor het leven. Het circus barst van verhalen, emoties en een diversiteit aan mensen. Net als in het echte leven. Maar ook in onze theatergroep. Circusartiesten worden doorgaans beschouwd als mysterieuze buitenstaanders in de ’normale’ wereld.

Een voorstelling dus in circusstijl, met thema’s zoals snelle technologische vooruitgang, oude tradities, eenzaamheid, echt contact en authenticiteit.Kun je echt jezelf zijn in contact met anderen? Voldoe je, met een beperking, aan het ideale levensbeeld dat ons via de (sociale) media bereikt? Voor diversiteit lijkt de samenleving lijkt almaar onverdraagzamer te worden. Eenzaamheid en buitengesloten worden, lijken steeds meer op de loer te liggen. Is de immer vrolijke clown echt wel zo gelukkig? En verdient de uitzonderlijke spectaculaire trapeze-act pas applaus als die geslaagd is? Of mag er ook geklapt worden omdat het tonen van lef al applauswaardig is? In het circus is iedereen altijd vrolijk want: the Show must go on! Maar hoe blijf je dan dichtbij jezelf?

Datum: woensdag 25 maart 2020
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 13,50

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagontheater.nl en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.