SCHAGEN - Een uniek zondagmiddag concert door veelzijdig orkest De Toekomst in samenwerking met het close harmony-project Voice Over. Ontspannen musiceren in een mooi concert in gezellige sfeer is het motto!


Orkest De Toekomst uit Sint Maarten is een ca. 33 koppig orkest met Steffen Snip als dirigent. Het orkest brengt een breed repertoire met daarin veel bigband nummers. Maar ook met pop, rock, Hollandse hits en filmmuziek. En af en toe zelfs licht klassiek. De Toekomst mag dan ook zeker een veelzijdig orkest worden genoemd.

De drie mannen van het Voice Over project hebben een rijke muzikale achtergrond. Jaren lang spelen in diverse formaties, radio- en tv optredens en buitenlandse tours hebben een schat aan ervaring opgeleverd. Ook maken zij deel uit van Cheap Thrills, de Zappa Tribute Band waarin dirigent Steffen Snip de blazerssectie verzorgt.
In het Voice Over close-harmony project etaleren de drie hun voorliefde voor het zingen van een lied. Pop-klassiekers in een ultieme uitvoering begeleid door gitaar en percussie.

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagontheater.nl en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.