Heeft u een bedrijfspand op bedrijventerreinen Lagedijk of Witte Paal? En heeft u plannen om de gevel of uw voorterrein te verbeteren of te renoveren? Of om te investeren in duurzaamheidsmaatregelen? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een stimuleringsbijdrage. Deze kan oplopen tot wel € 15.000!

Er kan een bijdrage worden aangevraagd vanuit het Beeldkwaliteits- en Duurzaamheidsfonds tot 30 september 2018. Er is slechts beperkt budget beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op is op!

Welke bedrijventerreinen doen mee?

De regio Kop van Noord-Holland heeft met behulp van een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland regionale beeldkwaliteitfondsen opgericht. Met deze fondsen kunnen, naast duurzaamheidsmaatregelen, ook de gevels en voorterreinen van bedrijfspanden ook op bedrijventerreinen Lagedijk en Witte Paal gerenoveerd worden.

Aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor stimuleringsbijdrage? Maar ziet u op tegen het invullen van het aanvraagformulier? Neem dan contact op met Parkmanagement Hoorn. Zij kunnen de gehele aanvraagprocedure begeleiden en zo het papierwerk voor u tot een minimum beperken. Zo kunt u zich volledig richten op het ontwerp van uw nieuwe, duurzame gevel en/of voorterrein en de investeringen in duurzaamheidsmaatregelen! Ook uw gemeente of de ondernemersvereniging op uw bedrijventerrein kan met u meedenken over uw plannen.
Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Parkmanangement Hoorn via  info@parkmanagementhoorn.nl of telefonisch (0229)-210 706.