NOORD HOLLAND - Je mening geven zonder bang te zijn. Dat is helaas niet in alle landen vanzelfsprekend. Gelukkig kan dit in Nederland wel. Een voorrecht waar we met zijn allen 5 mei bij stil staan. Spreek je ook uit, over wat jij onmisbaar vindt aan Noord-Holland.

Kom 5 mei langs in de huiskamer van Jouw Noord-Holland tijdens Bevrijdingspop in Haarlem. Schrijver en cabaretier Johan Fretz en medewerkers van provincie Noord-Holland horen graag hoe jij denkt over de leefomgeving van Noord-Holland. Want je leefomgeving, is van levensbelang. Hij biedt ons de ruimte om te wonen, werken en te recreëren. En daar mag jij wat van vinden. Dus kom langs en spreek je uit! Je vindt de huiskamer in het Frederikspark naast het provinciehuis.

Nadenken over de toekomst

Van Texel tot ’t Gooi, van Alkmaar tot de Afsluitdijk, van Schiphol tot de Zaanse Schans, van IJsselmeer tot aan de Noordzee: Noord-Holland is prachtig in al haar diversiteit. Veel van wat we nu zo mooi vinden, hebben we met onze eigen handen gemaakt. Maar door klimaatverandering, bevolkingsgroei en nieuwe technieken moeten we ook nadenken over de toekomst van onze provincie. Hoe wil jij leven, wonen, werken en spelen? Nu, en in de toekomst? Meepraten kan op ook op de Facebookpagina Jouw Noord-Holland.