SCHAGEN - Genieten van de kleuren van bio bloembollen en het gezang van de veldleeuweriken bij de Vogel vriendelijkste Agrariër van 2018. Als deelnemer aan “De Groene Route “ stellen wij ons bedrijf open. voor geïnteresseerden op 20 en 21 april a.s. van 13.00 tot 17.00 uur.

Op de hele uren wordt een rondleiding gestart. Er is koffie en iets lekkers. Voor de kinderen is er een springkussen. Verder geeft een imker informatie over bijen. Er kunnen bijenhotels en zaadbommetjes worden gemaakt door kinderen of volwassenen. Er zijn een aantal producten te koop zoals onze eigen biologische zaden voor bijenbloemen; bio dahliaknollen in vele soorten; wortelen en uien; potten met bio bollen. Verder zijn er nog een aantal andere producten te koop zoals, kristallen en handtassen gemaakt van oude spijkerbroeken. Ook komt Croon en Bergh met bio bollendoosjes; kamerplanten; kaarten en nog meer! Ook is de gelegenheid om een fruitboom te adopteren.

John geeft informatie over de biologische bloembollenteelt en het belang van een gezonde bodem. Verder is er volop de gelegenheid om te wandelen langs de biologische bollenvelden en te genieten van het gezang van de vele veldleeuweriken.

Aan bezoekers wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd voor dit alles, kinderen zijn gratis. Wilt u met een groter groep komen, dan is dat mogelijk. Maar dan wel graag van te voren even aanmelden.

john@huibertsbloembollen.nl

Het adres is Ruigeweg 39, 1752 HB Sint Maartensburg

www.degroeneroute.nl www.huibertsbloembollen.nl