TUITJEHORN - 4 & 5 mei bij expositie Noordkopkunst : workshop beeldje van was door Marry Ranzijn en lezing fotografie door Jules Noordeloos

Marry Ranzijn is beeldend kunstenaar en maakt voornamelijk beelden in brons
Op zaterdag 4 mei geeft zij van 14-16 uur een workshop ‘Boetseren met was’. Zij begint met uitleg over het materiaal, het maken van een mal en het vervolgtraject o.a. uitleg over de mogelijkheden om het beeldje in brons te laten gieten.
Aansluitend kunt u uw eigen creatie in was maken.
Kosten € 20,00. Opgave via de mail: info@marryranzijn.nl. maximaal 8 personen.

Fotolezing “Fotografie vanuit een eigen perspectief”
Op zondag 5 mei a.s. van 13.30 uur tot ongeveer 15.00 uurgeeft fotograaf Jules Noordeloos een inspirerende lezing over fotografie. Aan de hand van zijn foto’s vertelt hij zijn visie op perspectief in de fotografie.
Fotograaf Jules Noordeloos van atelier De Zeelt in Beeld in Tuitjenhorn, is een allround fotograaf. Zijn portfolio van bestaat uit landschapsfotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie en abstracte foto’s.
“Een foto moet een emotie oproepen, het moet je beroeren en mag je niet onverschillig laten. Daarbij kan de emotie grillig zijn, onberekenbaar, maar blijft altijd persoonlijk”.
Jules wordt geïnspireerd door geometrische vormen in de natuur en de openbare ruimte. Hij vindt het interessant om details te accentueren. Zo plaatst hij een (bekend) onderwerp in een ander perspectief waardoor er een abstract beeld ontstaat.
Jules werkt vanuit Atelier De Zeelt in Beeld zowel zelfstandig als in opdracht.
Wil je meer weten over fotografie of houd je van mooie beelden? Dan is deze fotolezing een echte aanrader.
Toegang is € 7,50 p.p. Geef je op via dezeeltinbeeld@ziggo.nl.

Noordkopkunst is een unieke kunstexpositie van 29 kunstenaars en vindt plaats t/m 26 mei en is alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen geopend van 12 tot 17 uur in de OndernemersCentrale, Oostwal 2, 1747EZ Tuitjenhorn. www.Noordkopkunst.nl. contact: info@ericakraan-art.com 0612729948