Al meer dan 15 jaar brengen wij onze “Gouwenberg Groene” containers met voordelige all-in tarieven in de formaten 3m3 t/m 10m3. Deze worden geplaatst en afgevoerd met een zogenaamde portaalarm wagen. Klein, wendbaar en inzetbaar op de lastigste plekken zodat uw container dichtbij uw woon/werkadres geplaatst kan worden.


De containers in de grotere formaten, van 12m3 t/m 40m3 worden geplaatst en afgevoerd met onze haakarm wagen. Deze wordt ingezet voor het “grotere werk”. Maar ook deze containers hebben een scherp tarief, waarover wij u graag informeren.

Maar wat u misschien nog niet wist, is dat wij ook beschikken over een vrachtwagen met kraan. Deze kan worden ingezet om bijvoorbeeld tuin- en snoeiafval weg te knijpen, rijplaten te plaatsen, of om een lastig of groot object te verplaatsen. Zoals deze oude caravan die al jaren in een achtertuin stond. Onze klanten wisten niet hoe ze deze daar weg moesten krijgen. De caravan was niet meer verrijdbaar en slopen ter plaatse was geen optie. Onze kraanwagen bracht de oplossing. De caravan is in zijn geheel uit de achtertuin getild, in een lage container geplaatst en afgevoerd naar de afvalverwerker.

En wat dacht u van straatzand of houtsnippers wat u bijvoorbeeld achter een schutting, hek of hoge heg wilt hebben? Wij knijpen het zo uw tuin in. Door de wendbaarheid van onze kraan kunnen we ook de kleinere containers over obstakels heen plaatsen, ideaal.

Als u denkt dat onze kraanwagen kan helpen met een klus, neem dan gerust contact met ons op via mail, telefoon of via onze chatfunctie op de website www.gouwenbergcs.nl

Volg ons ook op onze socials voor de laatste nieuwtjes en leuke weetjes! U vraagt, wij draaien! Met de vertrouwde service voorop!

https://www.facebook.com/GouwenbergContainerservice/?locale=nl_NL

https://www.instagram.com/gouwenbergcs/

Gouwenberg Containers B.V. | LinkedIn