Noordkopvoorelkaar, de online marktplaats voor vrijwillige hulp en aanbod, heeft een vernieuwde website én een innovatieve app gelanceerd. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker iets voor een ander te betekenen.

Noordkopvoorelkaar is al meer dan een jaar dé online plek in Den Helder, Schagen en Hollands Kroon waar alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk samenkomt. De site matcht vraag en aanbod met elkaar. Om nóg meer mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk en zo nog meer mensen te helpen is de website vernieuwd. En om de drempel naar vrijwilligerswerk te verlagen is er nu ook een innovatieve app.

Nieuwste van het nieuwste

De technologie van deze webapplicatie is zo innovatief in Nederland dat er zelfs een speciale subsidie beschikbaar voor werd gesteld. De webapp maakt het matchen van vraag en aanbod gemakkelijker: het stuurt bijvoorbeeld de nieuwste en best passende hulpvragen door naar vrijwilligers. Vergelijk het met het ontvangen van een whatsappbericht. Je hoeft de app niet te downloaden dus dat vraagt ook geen ruimte op je telefoon of tablet. Zie: http://www.noordkopvoorelkaar.nl/webapp