SCHAGEN - Dankzij Autogroep Ursem Barten werd Oscar Autoverhuur al enige tijd geleden op de West-Friese kaart gezet. Zij kregen in 2022 een onderscheiding. De Publieksprijs Beste Onderneming van Noord-Holland 2022 viel Ursem Barten te beurt.

Samen met het Deense Oscar werd autoverhuur toegevoegd. De laatste service die aan hun al uitgebreide pakket ontbrak. En dat bleek een schot in de roos te zijn! Dankzij dat succes kwam er in Schagen zelfs een tweede verhuurpunt bij. Autobedrijf Tineke Groet is nu het tweede verhuurpunt voor auto's van Oscar.nl in deze mooie streek.

Wat maakt de verhuur van auto’s verschillend bij beide bedrijven?


Allereerst moeten we opmerken dat zowel Autogroep Ursem Barten als Tineke Groet alle twee bedrijven zijn waar je in vol vertrouwen terecht kunt. Dat is de belangrijkste voorwaarde die Oscar Autoverhuur stelt, als ze met een nieuwe mogelijke partner onderhandelen. Ze moeten ervan overtuigd zijn dat de klanten voor de autoverhuur op de service kunnen rekenen die Oscar hoog in het vaandel draagt. Betrouwbaarheid is een van de kernpunten die de ondernemingen van de Deense broers Dannie en Christian altijd uitdragen. De oprichters van bekende Europese bedrijven zoals Oscar Autoverhuur en Nordic Oil (medicinale olie).

Het verschil tussen een auto huren bij Barten of bij Groen is de keuze van het merk. Bij Ursem Barten huur je de Aziatische merken. Ze zijn de plaatselijke dealer voor het Japanse Mitsubishi en Nissan. Ook verdelen ze Hyundai, een topmerk uit Zuid-Korea. Tineke Groet houdt het Europees en focust zich op het Franse Peugeot. Hiervan zijn ze officiële dealer, en het zijn ook deze auto’s die je kunt huren. Bij beide verhuurpunten kun je auto’s en bestelbussen huren, bij Groet wordt daar ook de mogelijkheid voor een personenbus aan toegevoegd.

Nog even vlug waarom huren bij Oscar een goede zaak is

Oscar heeft verhuurpunten verdeeld over heel Nederland. Ook in meer afgelegen gebieden zoals Schagen. Dit kunnen ze doen door samenwerkingen aan te gaan met betrouwbare plaatselijke autobedrijven. Oscar voorziet de knowhow van de autoverhuur, de partner zorgt voor de logistiek. De gebouwen en het personeel zijn al aanwezig in de autobedrijven. Dat maakt dat er daarvoor geen extra investeringen nodig zijn. Op die manier zijn de auto’s die je huurt bij Oscar de goedkoopste op de Nederlandse markt. In Schagen huur je al auto’s vanaf € 31 per dag, met de verzekering en de eerste 100 km inbegrepen.

Waarom opende Oscar een tweede verhuurpunt in Schagen?

De opening van het eerste verhuurpunt was een waar succes. Autoverhuur was nu ook beschikbaar voor consumenten uit de Kop van Holland. Maar er ontbrak nog wat, een personenbus. Tineke Groet kon hier de oplossing voor bieden. Ook kunnen de klanten sinds de opening van het tweede verhuurpunt naast Aziatische automerken kiezen voor de Europese Peugeot-modellen.