HEERHUGOWAARD - “Ik wilde goed aan de start verschijnen en dat is gelukt” aan het woord is Peter Mulder, eigenaar van Mulder Autoverhuur en Leasing uit Heerhugowaard en inmiddels ook Schagen. 

“Na gedegen marktonderzoek ben ik 1 jaar geleden gestart. Ik kwam tot de conclusie dat er nog ruimte in de markt was voor een op service- en persoonlijke aandacht gerichte autoverhuurder”. “Nu na een jaar kan ik stellen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De vele positieve reacties en referenties geven mij een enorme kick en zorgen voor een gestaag groeiende klantenkring. De keuze om ook in Schagen en servicepunt te openen is daarbij zeker ook een goede geweest. Klanten willen hun gehuurde bestelauto nu eenmaal graag dichtbij ophalen en weer in kunnen leveren. Overigens is ook een haal- en brengservice beschikbaar.

Voor ZZP, MKB en Particuliere klant

1 jaar geleden begon voor Peter Mulder dit ondernemersavontuur na jarenlang voor een bank gewerkt te hebben. Het ondernemersbloed kriebelde en de wil om zelf je koers te bepalen en iets moois in de markt te zetten zijn mijn grootste drijfveren. Mulder Autoverhuur is bedrijf waar service en persoonlijke aandacht voorop staan. Mulder Autoverhuur heeft veel focus op de ZZP’er en MKB’er die behoefte heeft aan extra of tijdelijk laadvermogen. In diverse volumes biedt Mulder Autoverhuur bestelbussen en verhuiswagens aan. Maar uiteraard kan ook de particuliere klant voor een verhuizing, vakantie of kinderfeestje bij Mulder terecht.

Jubileumaanbieding

Uiteraard wil Mulder dit 1-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom krijgt iedereen ter kennismaking met Mulder autoverhuur, voor de maand juni 10% extra korting op de huur van een bestelbus, tegen inlevering van dit artikel.