SCHAGEN – 16 november 2016 - Dit jaar bestaat het McDonald's restaurant Schagen aan de Witte Paal precies 15 jaar. Groot feest dus voor franchisenemer Richard Pach en zijn 60 medewerkers, maar ook voor de inwoners van Schagen en omstreken.

Richard Pach: "Toen wij 15 jaar geleden de deuren openden van het restaurant aan de Witte Paal was het al feest. Vanwege ons jubileum willen we dit nog eens goed overdoen. In de afgelopen 15 jaar zijn wij gegroeid naar een gezellig en sfeervol restaurant, waar iedereen op elk moment van de dag van harte welkom is. In 2016 is het restaurant vernieuwd. De keuken en bestelcounter hebben een volledige metamorfose ondergaan. Het restaurant heeft ook vier nieuwe ”Easy Order Kiosken”, waarbij de gasten zelf een bestelling kunnen plaatsen en afrekenen. Dit alles heb ik natuurlijk niet alleen bereikt. Voor een groot deel heb ik dit te danken aan mijn medewerkers en onze gasten."

Jubileumactie

Het 15 jarig bestaan van McDonald’s Schagen wordt in de week van 21 t/m 27 november gevierd met gratis producten. Elke dag een andere 2e gratis product, bijvoorbeeld op dinsdag een 2e McChicken Voordeel Menu gratis, op woensdag een 2e Chicken McNuggets 20 stuks gratis en op donderdag een 2e Big Mac gratis.

Kijk voor alle dagaanbiedingen op

www.facebook.com/McDonaldsSchagen

en/of kom naar het restaurant en profiteer meteen.