SCHAGEN - Inspiratie over werk en arbeidsmarktontwikkelingen krijg je op 2 oktober bij het Grootse Werkfestival in Den Helder. Sprekers zijn onder anderen Joris Luyendijk, Erik Scherder en Annemarie van Gaal.

Ondernemers, werkgevers en geïnteresseerden in het thema Werk Geluk kunnen zich op 2 oktober tijdens het Grootste Werkfestival in Den Helder laten inspireren over werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Het Grootste Werkfestival biedt een interactief programma met boeiende sprekers als Joris Luyendijk, Erik Scherder, Annemarie van Gaal, Ben Kuiken en Henk Kraaijenhof. Dagvoorzitters zijn Femke Wolthuis en Eric Bergsma. Landelijke en regionale spelers gaan met elkaar in gesprek over werk, werkgeverschap en arbeidsmarktontwikkelingen. Tot slot vindt ter afsluiting van de dag het Grote Goede Doel Diner plaats. Voor dit diner kunnen losse plaatsen of een tafel voor acht personen worden gereserveerd. Een deel van de opbrengst van het diner komt ten goede aan de Edwin van der Sar Foundation, een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis. Aanmelden kan nu al: www.hetgrootstewerkfestival.nl. Ook voor meer informatie.

Maand van het Werk

Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord). RPAnhn werkt aan een duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord. Het Grootste Werkfestival is de start van de Maand van het Werk, een maand waarin diverse activiteiten met betrekking tot werk plaatsvinden in de regio Noord-Holland Noord.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over Het Grootste Werkfestival en de Maand van het Werk is te vinden op www.hetgrootstewerkfestival.nl en www.rpa-nhn.nl/MaandvanhetWerk.